Wednesday, March 23, 2011

Cakap cakap

Sekarang dah dekat bulan 4, tak sangka la almost a year dah aku jadi isteri orang :D Ala even bulan 6 but still almost (ye ke?) Anyway maybe untuk 1st anniversary tak buat apa apa kot cos aku nak en suami plan nak bercuti bulan 5 ni. Still planning la sebab macam tak tahu nak gi ke mana lah. Maybe langkawi or pulau pulau or penang. Eh penang bukan pulau ker? O.o

Tapi sebab tsunami aku macam takut takut je nak gi pulau pulau ni. One thing for sure am a land person OK. Not a water person. Even mandi dalam bathtub pun aku superfobia even suka jugak la mandi dalam tu. Aku selalu je imagine dalam bathtub tu ada jaws la ada pembunuh upahan la or whatsoever yang berkaitan dengan benda benda menakutkan ni. Sangat pathetic la aku ni -_-"

 Yang penting aku nia seorang LIZARDOPHOBIA yang teramat sangat. Apa benda natang tu? Korang leh cari kat en google or nanti aku cerita.

2 comments:

  1. alaaa tahu3x!!! coz k lng pon same lizardophobia gak..hehehehe

    ReplyDelete